Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Krásná Cibulková odkryla plány po konci kariéry a... Tají těhotenství?!

Autor: pv

Tenisu dala sbohem. Dominika Cibulková (30) prozradila během křtu své knihy Tenis je můj život, že definitivně ukončila profesionální kariéru. Když zásadní novinku sdělila světu, rozplakala se u toho. Citlivá slovenská kráska možná brzy ohlásí jinou novinku z osobního života...

Její život byl dosud dřina, ale i jedna velká párty. Cibulková zářila na kurtech a jejím největším úspěchem se stalo ovládnutí Turnaje mistryň na konci sezony 2016. Od té doby její kariéra uvadala. Letošní vleklé zranění pak rozhodnutí skončit s tenisem uspíšilo.

Šťastná tenistka Cibulková na Maledivách.
Šťastná tenistka Cibulková na Maledivách.

„ Už jsem nebyla ochotná trénovat na 200 procent. Nezvládala jsem to ani fyzicky, a ani psychicky,“ vyprávěla deníku Nový Čas. Období bez tenisu vyplňovala užíváním si života. Jezdila na exotické dovolené, ve svém luxusním střešním bytě v centru Bratislavy pořádala k nelibosti sousedů divoké večírky.

S manželem Michalem Navarou se nyní těší na další životní etapu. Před pár dny byla Cibulková spatřena na gynekologicko-porodnické klinice a okamžitě se začalo spekulovat, že je těhotná.

„Kdybych byla těhotná, tak bych vám to stejně v této chvíli určitě neřekla. S manželem jsme spolu devět let. Oba máme ideální věk na to, abychom nad tím začali uvažovat. Zatím všechno v našem vztahu šlo tak, jak mělo, takže věřím, že i dítě přijde ve správný čas,“ řekla tenistka.

Kristýnu Plíškovou v pořadu Česká ulička zpovídal Michal Hrdlička
Video se připravuje ...