Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenistka Cibulková ve své knize šokuje: Léčba sexem s boháčem na jachtě!

Autor: pv

Nejen o sportu je kniha Dominiky Cibulkové – Tenis je můj život. Slovenská hvězda na stránkách popisuje i vztahy s bývalými partnery. Dokonce zavzpomínala i na tajemného bohatého ctitele, s nímž strávila měsíc na jeho jachtě v Řecku. A byla to hodně pikantní záležitost.

Před deseti lety se Cibulková léčila se zraněným žebrem. Místo po turnajích tak létala za lékaři, aby ji dali dohromady. Jenže v tu chvíli přišla neočekávaná nabídka od tajemného muže. „Psali jsme si. Osobně jsem ho viděla až po Wimbledonu. Přitahoval mě jako muž i jako silná osobnost,“ uvedla tenistka.

Dominika Cibulková a její sexy outfit na focení reklamy
Dominika Cibulková a její sexy outfit na focení reklamy

Jméno movitého obdivovatele neprozradila, ale co následovalo, už popsala. „Přišlo od něj pozvání na jachtu. Jela jsem se tam tajně vyléčit. Nikdo to nevěděl. Poprvé v životě jsem si postavila hlavu. Nikdo mě nemohl zastavit,“ líčila Cibulková.

Romantickou plavbu u Řecka si užila. „Strávila jsem tam s ním čtyři týdny. Bylo to fajn. Bez závazků, bez plánů... To bylo ale všechno, co jsem se ctitelem zažila. Pak už jsem se s ním nesetkala. Bylo to krátké, ale dodnes na to ráda vzpomínám.“

Podle slovenských novinářů jde o amerického podnikatele s řeckými kořeny Erica Assimakopoulose. Několik měsíců po vášnivé plavbě se Dominika seznámila se svým současným mužem Michalem Navarou a bouřlivý milostný život plný krátkodobých vztahů skončil.