Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tajemství nové lásky kanonýra Kollera: Teror s násilníkem!

Autor: Petr Němec, Markéta Reinischová

Prodral se trním vlastního vztahu, aby na cestě zarostlé bodláčím našel lásku. Poslyšte pohádku o tom, jak Honza ze Smetanovy Lhoty vysvobodil šíleně smutnou princeznu.

Příběh fotbalového bombarďáka Jana Kollera (46) by si zasloužil zfilmování. A uvedení na televizní obrazovky o Vánocích. Třeba místo Sám doma 3.

S pětapadesáti góly nejlepší kanonýr historie české reprezentace dospěl v Monte Carlu k rozvodu s manželkou Hedvikou. Od lože i od stolu. Do své mohutné náruče vzal v rozpuku nového života Zuzku (32). Černovlásku s očima hlubokýma jako tůně jihočeských rybníků. Uhrančivou ženu, která prahla po něžném objetí muže. Aby zapomněla na traumatický zážitek s bývalým přítelem. Podle jejího vyprávění to byl násilnický nelida, který ji přivedl až k bouračce za volantem.

Jan Koller
Video se připravuje ...

Po ní prý už věděla, že musí vyhlížet nového prince. „Bohužel, impulzem pro mě byla až autonehoda, kterou jsem způsobila. Na vině byl můj věčný stres a strach z partnera. Najednou to bylo jasné, jako kdybych dostala osudovou facku. V té chvíli jsem si uvědomila, že ho musím opustit, protože takhle to dál nejde,“ vyznala se Zuzana Petzoldová pro portál femina.cz.

„Tato negativní zkušenost mě ale rozhodně naučila žít v přítomnosti a zbytečně se nešťourat v minulosti. Všem ženám mohu jen doporučit, aby spoléhaly samy na sebe. Vše spočívá jen v našich vlastních rozhodnutích,“ vyslala ženskému pokolení vzkaz už z náruče dobračiska každým coulem »Dina« Kollera.

„Naučila jsem se mít ráda samu sebe takovou, jaká jsem. Všechny své prohry a chyby beru jako výzvy, které mi ukazují další směr. Jsem zase cílevědomá, sebevědomá a taky moc šťastná,“ pověděla Zuzka. A takovou, jaká je, ji teď zbožňuje Jan Koller.

Hedvika Kollerová je se svým manželem Janem v rozvodovém řízení
Hedvika Kollerová je se svým manželem Janem v rozvodovém řízení

Jan Koller v České uličce: Žije na střídačku v Monaku a v Praze
Video se připravuje ...