Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sexy žena Sportovce roku umí překvapit: Krpálka má všude s sebou

Autor: Tadeáš Mahel

Korunku pro Sportovce roku si na hlavu nasadil judista Lukáš Krpálek (29), ale vyhlášení nejvíc prozářila jeho žena Eva (27). Její rudé šaty braly dech, ale dlouhonohá kráska umí překvapit i jinak…

Bez milovaného manžela ani ránu! Eva Krpálková má svého milého vždycky po ruce, i když třeba zápasí na druhém konci světa. Jak je to možné? Vyzdobila si jím kryt svého mobilního telefonu!

Za odměnu moře

„Já dlouho nevěděla, jaký tam mám dát obrázek. Děti mám úplně všude, takže manžel byl samozřejmá volba,“ usmívala se Eva. „Ráda se teď na telefon koukám, a když je Lukáš pryč, mám ho u sebe v kabelce nebo v kapse,“ dodala na galavečeru, který její Lukáš ovládl podruhé v životě.

Krpálek letos slavil díky titulu mistra světa, jako první judista historie bral zlato hned ve dvou váhových kategoriích. Za odměnu si Lukáš s Evou a dětmi Tondou a Mariankou nadělili dovolenou v Thajsku, na kterou letí už v neděli. „Bude to zasloužený odpočinek pro nás oba,“ těší se Eva na dva týdny, kdy bude mít svého šampiona jen sama pro sebe.

Eva Krpálková ukázala, že svého manžela nosí všude sebou
Eva Krpálková ukázala, že svého manžela nosí všude sebou