Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Útočník West Hamu šokoval: v kostýmu vyletěl k domu s autem za 6 milionů!

Autor: pv

Bláznivější Štědrý den už asi nezažije. Útočník West Hamu United Michail Antonio (29) měl bouračku přímo 24. prosince a pořádně přitom načechral své Lamborghini za 6 milionů korun. Vyděsil i obyvatele domu v londýnském Balhamu, do jejichž zahrady se sporťákem vlétnul.

Jen si to představte. Uslyšíte doma na gauči obrovskou ránu z ulice a za chvíli vám zacinká zvonek a za dveřmi stojí sněhulák! Přesně tohle se stalo obyvatelům domu v Balhamu na Štědrý den.

Útočník West Hamu United Michail Antonio usedl po tréninku v kostýmu sněhuláka do svého Lamborghini za 6 milionů korun, ale po cestě domů nezvládl řízení a skončil nabořený na zahradě rodinného domu.

Ze sporťáku se kouřilo a fotbalista převlečený za sněhuláka kráčel po zahradě a majitelům nemovitosti vysvětloval, že narazil do dopravní značky, smetl popelnice s odpadky a nakonec skončil v jejich zahradním domku.

Antonio naštěstí vyvázl z nehody bez zranění a druhý den dokonce odehrál celé utkání Premier League proti Crystal Palace. Svému týmu ale k bodům nepomohl a West Ham prohrál 1:2.

Fotbalista Antonio převlečený za sněhuláka boural na Štědrý den
Fotbalista Antonio převlečený za sněhuláka boural na Štědrý den