Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Princ George poprvé na fotbale. Královská rodina na tribuně zaujala

Autor: pta

Zápas anglické Premier League Norwich – Aston Villa 1:5 vstoupí do dějin. A to ne kvůli vysoké výhře birminghamského klubu. Poprvé na něm byl k vidění princ George, kterého na tribunu přivedli jeho rodiče – princ William a vévodkyně Kate. Skutečně VIP obsazení na tribuně doplnila Georgova sestra Charlotte.

Není tajemstvím, že princ William je zarytým fanouškem Aston Villy. Nyní začal pracovat na tom, aby také jeho syn a potenciální budoucí král vyznával stejné fotbalové barvy. Šestiletý princ George dorazil vyzbrojený v klubovém svetru, zvedal ruce nad hlavu poté, co padly góly a vypadá to, že fotbalová vášeň ho pohltí už v útlém věku.

Veřejnost také okouzlilo, jak bezprostředně se VIP hosté chovali. Během zápasu několikrát diskutovali s ostatními fanoušky Aston Villy, kteří je obklopovali na tribuně.

Na oficiálním twitterovém účtu vítězného týmu se pak objevil výmluvný vzkaz: „Vy víte, jaký zápas si vybrat, Vaše královská výsosti.“ Aston Villa jako nováček soutěže zvítězila totiž teprve podruhé z osmi kol v této sezoně.

Je známé, že princ William fandí Aston Ville. Nelze se divit, že si zápas se svým synem užil.
Je známé, že princ William fandí Aston Ville. Nelze se divit, že si zápas se svým synem užil.