Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dojemné VIDEO: Láskyplný vztah Bryanta (†41) a Gigi (†13). Viděl v ní sám sebe!

Autor: ptr

Oba ztratili život při obrovské tragédii a svět objevuje výjimečné pouto, které mezi nimi bylo. Kobe Bryant (†41) a jeho roztomilá dcera Gianna (†13) zbožňovali basketbal. Často byli viděni na různých utkáních, kde taťka své vnímavé posluchačce dojemně vysvětloval taje jejich milované hry. Byla to dokonalá symbióza!

Bryant svoji »Gigi« do basketbalu nikdy netlačil. „Přemýšlela, že se bude věnovat fotbalu, ale pak před zhruba rokem a půl za mnou přišla a zeptala se. Můžeš mě naučit basket? Jasně, řekl jsem. Začali jsme na tom trochu pracovat a stalo se to její opravdovou vášní. Je to úžasné,“ vyprávěl hrdě pětinásobný šampion NBA v jednom z rozhovorů před necelým rokem.

Mladou dívku její nadšení neopouštělo, naopak se svým otcem jezdila po různých zápasech, na nichž společně rozebírali jednotlivé situace. V tátovi nenašla jen trenéra, ale i stoprocentního parťáka, podporovatele, co v dceři viděl sám sebe. Kvůli její kariéře by se klidně rozkrájel.  

Stali se nerozlučnou dvojicí. Virálním se stalo video, na němž společně trénují jeden na jednoho. Bryant šikovnou dcerku učil triky, radil jí, jak střílet. Talent, který jeho holčička měla, někdejší hvězdu občas až rozesmál. „Ona je můj nástupce. Jednou bude hrát ženskou NBA. Rozhodně,“ tvrdil hrdě!     

Bohužel, jejich společná cesta skončila nečekaně záhy kvůli letecké katastrofě... A sny i talent, který Gigi zápas co zápas prokazovala, vzala nespravedlivá tragédie.

Kobe Bryant zahynul při nehodě soukromého vrtulníku společně se svou 13letou dcerou Gigi
Kobe Bryant zahynul při nehodě soukromého vrtulníku  společně se svou 13letou dcerou Gigi