Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jágrova maminka se dala na šití roušek! Kvůli koronaviru to ale není…

Autor: ris

Maminka hvězdného Jaromíra Jágra (48) Anna (73) usedla za šicí stroj a s noblesou sobě vlastní se pustila do šití roušek. Pro zručnou hospodyňku žádný problém!

Jeden by myslel, že se »Mama Jagr« plete švadlenkám do kumštu z obavy ze zákeřného koronaviru. To koneckonců předpokládal i její slavný syn, který si byl ochrannou pomůcku na jejich statku vyzvednout…

„Mami, co děláš?“ zeptal se ženy svého života Jaromír. „Šiji roušky. A jednu ušiji i tobě,“ dočkal se bryskní odpovědi. „Abys tolik nežral,“ rozesmála paní Anna slavného hokejistu, jenž se příhodou pochlubil na Instagramu. Humor mamince kladenské modly v těžkých časech ne a ne dojít. „No… Nesměj se, vždyť je to pravda.“

Maminka Jaromíra Jágra není jen vynikající kuchařkou, ale i švadlenkou...
Maminka Jaromíra Jágra není jen vynikající kuchařkou, ale i švadlenkou...

Že by se Jágr po zbabraném konci mistrně rozehrané sezony zase začal ládovat jako vloni v létě, kdy se mu při pohledu na váhu podlomila kolena? 121 kilo! Díky hokeji je ale dokázal vypotit.

Teď je ovšem v jiné situaci a reálně zvažuje konec kariéry. Rouška na jeho ústech mu tak pomáhá nejen proti koronaviru, ale i zbytečné nadváze.