Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy Koukalová v rafinovaném tričku: Dojemný proslov k národu!

Autor: ris

Byla tak okouzlující, že málokdo z mužů vnímal její naléhavá slova. Někdejší biatlonistka Gabriela Koukalová (30) navlékla rafinované tričko, pod nímž se jen decentně rýsovaly její ctnosti, a s obnaženým ramínkem pronesla těžce zkoušenému národu hřejivé poselství.    

Slušelo jí to náramně! Snad ještě víc, než když se na podzim v minišatičkách vrtěla na parketu v oblíbené taneční soutěži České televize. Tentokrát se ale nevlnila v rytmu waltzu nebo čači, jen vzpřímeně seděla a u malované zdi vedla vážnou řeč.

„Už i já vás prosím a apeluji s těmi rouškami, protože mě fascinuje, že i v současné době pořád existuje poměrně dost lidí, kteří je prostě nenosí. Zamyslete se nad tím a nebuďte vůči tomu lhostejní,“ vyzývala těžce zkoušený národ.

Krásná dvojnásobná mistryně světa dále poděkovala všem, kteří se čtyřiadvacet hodin denně starají, aby Češi nelehkou dobu zvládli. „Tímto videem jsem chtěla poděkovat obrovské skupině lidí, která se o nás každý den stará, riskuje vlastní zdraví a zdraví svých nejbližších a zároveň zanedbává péči o vlastní rodiny. Je neskutečné, kolik solidarity a chuti pomáhat kolem sebe cítím. Velký respekt a díky vám všem,“ pokračovala Koukalová.

V tíživé situaci zůstává tradičně optimistkou. „My Češi prostě umíme táhnout za jeden provaz. Nejenom když fandíme svému oblíbenému sportovci, ale hlavně ve chvíli, kdy nám je nejhůř. V tom si myslím jsme naprosto výjimeční. A tím pádem věřím, že to všechno dobře dopadne a už brzy se nám bude blýskat na lepší časy,“ dodala pozitivně naladěná šampionka!