Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Unikátní projekt s výhrou 217 tisíc. Supertalent hlásí: Jdu to tam vystřílet!

Autor: pet

Dámy měly přednost, ale teď jsou na řadě chlapi. Bojová organizace OKTAGON MMA představila mužské obsazení unikátního projektu UNDERGROUND. Kvůli velkému zájmu nebude účastníků osm jako v případě žen, ale rovnou šestnáct!

Proti sobě stane osm Čechů a osm Slováků (do 70 kg), kteří si to rozdají o výhru 217 tisíc korun! „Přihlásilo se jich tolik že bychom poskládali čtyři pyramidy. Jde o mix mladého talentu, ale nechybí ani zkušení šampioni,“ tvrdí promotér organizace Ondřej Novotný.

Fanoušci se mohou těšit třeba na mezinárodního šampiona v thajském boxu Michaela Krčmáře nebo supertalentovaného Tadeáše Růžičku, který je juniorským mistrem světa. „Jsem odhodlaný celou pyramidu ovládnout. Jdu to tam vystřílet!“ burcuje Růžička.

Na slovenské straně se představí například zkušený boxer Michal Zátorský nebo Mistr Světa a Evropy v thajském boxu Marco Novák, který je doslova postrachem celé slovenské scény.

Jak sledovat OKTAGON UNDERGROUND? Turnaje se kvůli koronaviru uskuteční bez fanoušků, kteří budou moci zápasy sledovat v placeném přenosu na www.oktagon.tv.

Oktagon Underground
Oktagon Underground