Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trénink plný erotiky! Krásná zápasnice posiluje úplně nahá i s přítelem

Autor: ptr

Paige VanZantová (26) patří k největším hvězdám UFC. Není divu, že ji fanoušci zbožňují, když jim nabízí takovou podívanou. Americká zápasnice se rozhodně nestydí a tak se naposledy podělila se svými obdivovateli o fotku z tréninku, na který si nevzala jediný kousek oblečení.

Ani karanténa kvůli zhoubnému koronaviru neznamená chvilku oddychu. Šampioni musí trénovat pořád a Paige to moc dobře ví. Když jí navíc společnost dělá její miláček Austin Vanderford, který stejně jako ona bojuje v kleci, tak se hned dře příjemněji. Přece jen ve dvou se to lépe táhne. A díky domácí tělocvičně si můžou dovolit cvičit tak, jak je Pán Bůh stvořil.

Fanoušci ocenili jejich trénink mnoha kladnými reakcemi. Jediné nad čím se pozastavovali, bylo, kdo tento snímek vyfotil. Ale to nechává kráska obestřeno tajemstvím. Vzhledem k tomu, že už se zotavila z děsivé zlomeniny ruky, tak opět zásobuje své fanoušky sexy fotkami. Zároveň jistě doufá, že nucená omezení co nejrychleji odezní a bude se moci opět představit přímo v akci.

Paige VanZantová si se svým přítelem Austinem Vanderfordem zaposilovali zcela nazí
Paige VanZantová si se svým přítelem Austinem Vanderfordem zaposilovali zcela nazí