Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Beckerův levoboček na výletě po Londýně: Táto, to je podoba!

Autor: as

I kdyby to stokrát popíral a testy DNA selhaly, z tohohle se nevyseká! Modelka Anna Jermakovová (20) prostě je dcerou tenisové legendy Borise Beckera (52)! Jejich podoba je dechberoucí.

V modelingovém světě platí za exota, její kariéra pomalu skomírá. Z roztomié dívenky vyrostla mladá žena, kterou rozhodně nepronásledují davy ctitelů. Když si teď ryšavá Anna vyšla na procházku Londýnem, měla pořádnou ránu – bílé tílko bez podprdy, vytahaná bundička, upnuté džínové kraťásky.

Módní policie by měla problém i zařadit do nějaké bodové škály. Nicméně podobu se slavným tatínkem nezapře. „Škoda jen, že se nevídáme častěji,“ povzdychl si nedávno Becker.

O jejím početí se vyprávějí legendy. Smutek z porážky ve Wimbledonu 1999 šel Boris zapít do londýnské restaurace Nobu, kde mu padla do oka exotická servírka Angela, Ruska s nigerijskými předky. Po chvíli z toho byla rychlovka v šatně, z níž vzešla Anna.

Dcera Borise Beckera Anna je mu značně podobná
Dcera Borise Beckera Anna je mu značně podobná

Tenista se k otcovství neměl. „Byl to jen orální sex,“ tvrdil a rodily se konspirační scénáře, jak tedy došlo k oplodnění. Aféra vedla k rozpadu jeho manželství, po důkazných testech pak přijal Annu za svou. „Cítil jsem se kvůli všemu trapně, hlavně proto, že se mi rozpadla rodina,“ přiznal.

Anna žije v Londýně, studuje historii umění a vedle ruských, německých a nigerijských kořenů se hlásí i k českým! Beckerova matka Elvíra totiž pocházela z Kunína a po válce coby desetiletá dívenka prchala s rodiči do Německa. Paradoxně před Rusy.