Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šampionka Kvitová po výhrůžkách smrtí: Hlídá ji svalovec Ruda!

Autor: Tomáš Pokorný

Ochranku neměla, a ani poté, co jí bylo v týdnu vyhrožováno smrtí, mít nebude. Přesto je o bezpečí tenistky Petry Kvitové (24) postaráno. I díky svalovci Rudovi!

Možná jste si urostlého chlapíka v tmavé košili všimli. Byl u Kvitové jako první, když v pondělí po návratu z Wimbledonu vstoupila na Ruzyni do letištní haly. Přátelsky se spolu políbili na tváře a pak se od ní nehnul ani na krok.

Šampionka je doma! Kvitová jela autem s nápisem Druhý titul
Video se připravuje ...

Dovedl ji k autu, držel ji na distanc od fanoušků a fotografů, otevřel jí dveře a odjel s ní na tiskovku. Doprovod dělal Petře i při následné autogramiádě.

Dobře se znají

Kvitová osobního strážce? „Ochranku nikdy neměla a nic takového neplánujeme. Jedná se o externistu, s kterým pravidelně spolupracujeme při zajištění řady tenisových akcí,“ řekl Nedělnímu Blesku Karel Tejkal z České sportovní, která Kvitovou zastupuje.

„S Petrou i s ostatními našimi sportovci se dobře zná, vztah mají postavený na bázi důvěry. Je to člověk, který umí prorazit cestu davem, pomůže při autogramiádě, když se kolem Petry sesype velká spousta lidí, prostě má na starosti její pohodlí. Dodává Petře i ostatním pocit bezpečí,“ doplňuje Tejkal.

Přílet Petry Kvitové z Wimbledonu. U východu do letištní haly už čeká svalovec Ruda (vlevo)
Přílet Petry Kvitové z Wimbledonu. U východu do letištní haly už čeká svalovec Ruda (vlevo)

Kvitová po návratu: S Djokovičem na sebe máme štěstí
Video se připravuje ...