Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Už zítra startuje fotbalová SYNOT liga: Tady je 5 nejžhavějších novinek!

Autor: top, vba, ps

Všechny zápasy živě na BLESK.cz! To je jedna z hlavních novinek fotbalové SYNOT ligy, která startuje už zítra. Co nejvyšší česká soutěž nabídne nového?

1. Všechny zápasy živě na BLESK.CZ!

* Zdarma a bez registrace!

* Vše v HD kvalitě

* S komentářem

Nejobsáhlejší videozpravodajství ze SYNOT ligy najdete nově na BLESK.cz. Jedním klikem na počítači či v mobilu se dostanete k přímým přenosům ze všech zápasů.

Co všechno vám nabídneme?

- 8 zápasů z každého kola živě v HD kvalitě

- sestřihy a nejzajímavější momenty v kostce

- všechno zdarma a bez nutnosti vyplnit registrační formulář

- známkování hráčů podle čtenářů

- podrobné statistiky zápasů

Takto bude vypadat vzhled nového menu, ve kterém najdete přímé přenosy ze Synot ligy.Foto archiv Blesk

2. Už žádná nudná pondělí

Kritizované pondělní zápasy, které kvůli nevhodnému času navštěvovalo řádově méně fanoušků, konečně končí! Už tak nenastane situace, kdy pravidelně po nedělním pořadu »Dohráno« ještě zdaleka dohráno nebylo... „Jsem hodně rád, že se pondělní termíny zrušily,“ liboval si místopředseda FAČR Dušan Svoboda.

3. SuperSobota

Podobně jako v anglické lize, kde se nejatraktivnější zápasy odehrávají v neděli pod hlavičkou »Super Sunday«, se v česku chystají »SuperSoboty«! Právě první víkendový den by se mělo odehrát to nejlepší z celého kola, samotný šlágr pak bude na ČT vždy od 20:15. VŠECHNY zápasy samozřejmě uvidíte na Blesk.cz.

4. Pokřiky bez trestu

Když museli na jaře rozhodčí při pokřicích »Pelta ven!« přerušit zápas, nepomohlo to nikomu. Fanoušci v kotli na truc řvali ještě víc a hráči mezitím zbytečně tuhnuli v útrobách stadionu. A obyčejný divák trpěl. Teď je tomu konec! „Je to signál pro zklidnění situace,“ ustoupil svazový šéf Miroslav Pelta před začátkem nového ročníku.

Takto bude vypadat domovská stránka Blesk.cz během hracích dnů Synot ligy.Foto archiv Blesk

5. Statistiky jako na MS

Kolik toho veterán Pavel Horváth opravdu naběhá? Nebo kolik hlaviček vyhraje obrovitý Libor Došek? SYNOT liga bude nově takové zajímavé údaje, na něž si fanoušci mohli zvyknout například při nedávném MS, zveřejňovat! „To číslo statistických údajů je obrovské, je jich přes 100,“ pochlubil se v ČT Luboš Koželuh, šéf firmy STES, která má na starosti marketing v českém fotbale.