15. července 2015 • 13:06

GAMBRINUS FANLIGA: Hraje se o zájezd na EURO 2016. Zapojte se i vy!

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozor, pozor! Nejlepší fotbalová fantasy hra na českém internetu je zpátky. Oficiální hra fotbalových fanoušků Gambrinus Fanliga, která se před minulou sezonou změnila od designu přes nové statistiky až po atraktivní ceny, aby byla pro soutěžící co nejzábavnější, znovu poutá velký zájem fotbalových fanoušků. K její atraktivitě pomohla možnost střídání, díky níž mohou i náhradníci v průběhu víkendového kola zasáhnout do hry. Velkou vychytávkou jsou i unikátní miniligy. Se svými kamarády si vytvořte vlastní ligu a podle rozlosování bojujte každý týden proti někomu jinému. Zapojte se i vy na www.fanliga.cz



Gambrinus Fanliga vás bude bavit. Registrujte se na adrese www.fanliga.cz a hrajte každý týden o super ceny. Pokud už máte založený tým, můžete si přenést svůj název i do nové sezony. Tak neváhejte, bitva se blíží!

Takhle může vypadat vaše sestava v nové sezoně Gambrinus Fanligy Takhle může vypadat vaše sestava v nové sezoně Gambrinus FanligyFoto Gambrinus Fanliga

Zde jsou vychytávky v Gambrinus Fanlize, které v jiné hře nenajdete:

 

Možnost střídání

Pozor, žádný hráč ve vaší sestavě není zbytečný! Ani náhradníci, které můžete ze střídačky poslat do hry, aby zasáhli do víkendového kola. Za celkový rozpočet 180 milionů si pořídíte celkem 16 hráčů (11 do základní sestavy + 5 náhradníků). Před každým kolem můžete nastavit až 3 střídání, což znamená, že z dvojice hráčů na stejný post získáte body za toho úspěšnějšího.

Revoluční novinka ve Fanlize - střídání
Revoluční novinka ve Fanlize - střídání

Speciální statistiky

Góly a asistence jsou pořád základ. Body se vám ale budou přičítat (nebo odečítat) i za vyhrané či prohrané souboje, střely na branku a fauly (od hráče i na něho). Kapitán, kterého nemůžete v průběhu kola vystřídat, získá dvojnásobný počet bodů.

Bodování, které platí pro všechny postyFoto www.fanliga.cz

Unikátní miniligy

Tehle formát minilig v Česku ve fantasy hrách jinde není. Jde tedy opravdu o jedinečnou příležitost, abyste si s kamarády vytvořili skutečnou soukromou ligu s rozlosováním podle přihlášených týmů a vaší vlastní tabulkou, do níž se budou započítávat pouze body ze vzájemných soubojů. Tento úspěšný model v zahraničí pro vás udělá Gambrinus Fanligu atraktivní až do konce sezony, protože vítěz přece může být jen jeden. Ukažte svým známým, kdo je ten skutečný expert!

Nové miniligy, jaké v Česku ještě nebylyFoto www.fanliga.cz

Super ceny

Zajímavé ceny můžete vyhrávat opravdu každý týden! V každém kole se hraje o sudy piva Gambrinus. Celkový vítěz Fanligy vyhraje zájezd na EURO 2016, 180 litrů piva Gambrinus a roční předplatné deníku Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud