Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jágr nasadil papuče! Česká hvězda jezdí na tréninky i zápasy při MS autem

Autor: ps

V sandálích a keckách! Tak se včera Češi v čele s Jaromírem Jágrem (43) chystali na tréninku na Kanadu. Domácí legenda cestovala osobním vozem, zbytek týmu, včetně kapitána Voráčka, se k hale Sparty dopravil týmovým autobusem!

Joo, když jste hvězda, tak jednoduše máte nějaká privilegia. Stejně to chodí také v českém národním týmu, kde Jágr dostal od kouče Růžičky vlastní režim. Tedy alespoň, co se dopravy na tréninky a zápasy týká.

Nazul bačkory, nasadil výstroj, usedl do černého bouráku a zamířil do Holešovic, kde s českým týmem asi půl hodinky potrénoval.

Začátek přípravy na nejsilnějšího soupeře skupiny Kanadu vypadal vtipně. Když totiž k hale dorazili reprezentanti autobusem, vyskákali z něho hráči oblečení do výstroje. Některým stačilo jen nazout brusle a hned mohli na led!

„Přivezli si All Star mužstvo, těžko mohli vybrat někoho lepšího,“ uznal Jágr sílu zámořského soupeře. „Je to nejsilnější tým, který jsem od nich na šampionátu kdy viděl,“ přiznal muž, jenž může porovnávat. Na mistrovství světa už totiž reprezentuje podesáté!

Atraktivní duel začíná dnes ve 20:15, tak pojďme naše „pantofláky“ podpořit!

Podpisy fanouškům nemohou chybět
Podpisy fanouškům nemohou chybět