Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhezčí, přesto sama! Lyžařská královna Vonnová řeší lásku jinak

Autor: Ivana Jakoubková

Lindsey Vonnová je nejen královnou sjezdařek, ale také nekorunovanou miss alpských lyžařek. Přesto se tahle sexy Američanka cítí osamělá! Po rozpadu manželství i vztahu s Tigerem Woodsem si raději pořídila dalšího psa, aby jí doma nebylo smutno.

Překonává rekordy jeden za druhým, v duši má ale smutek. Žádná jiná sjezdařka v historii nevyhrála víc závodů. V sobotu se Lindsey Vonnová díky sedmatřicátému triumfu osamostatnila v čele žebříčku závodnic s největším počtem vyhraných sjezdů, v neděli přidala další triumf v super-G, v pořadí už pětasedmdesátý, a rychle se blíží k absolutním rekordu 86 vítězství legendárního Švéda Ingemara Stenmarka.

V soukromí se ale Vonnové vůbec nedaří. Nevyšlo jí čtyřleté manželství s reprezentačním kolegou Thomasem Vonnem a loni se rozešla s golfistou Tigerem Woodsem . Před pár dny prozradila, že se cítí tak osaměle, že si pořídila štěně, aby jí doma nebylo smutno.

„Je vážně složité být pořád na cestách. Bylo to těžké tu sezonu, co jsem se rozvedla, ale tenhle rok je to snad ještě horší. Jsem starší a domů se dostanu jen jednou za sezonu. Abych řekla pravdu, cítím se hrozně osaměle, a proto jsem potřebovala psa,“ řekla jedenatřicetiletá kráska, která má psa Lea doma v USA, ale před pár dny si pořídila v italské Boloni ještě tříměsíční fenku společenské rasy Kavalír King Charles španěl a pojmenovala ji Lucy.

„Někdy, když mám špatný den, se mi ani nechce domů. Je hrozně depresivní být sama. Ale když tam na vás čeká veselé štěně, nadšené, že mě vidí, ať jsem prohrála, nebo vyhrála, to pohladí.“

Teď to vypadá, že to bude nejen Lucy, ale také vidina dalšího velkého křišťálového glóbu, už pátého, co Lindsey rozveselí. Našlápnuto má dobře, v průběžném pořadí se dostala do čela seriálu. A pak možná přijde i nějaký ten Pan Dokonalý.

Lindsey Vonnová zahání smutek se psím kamarádem
Lindsey Vonnová zahání smutek se psím kamarádem