Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ronaldo ukázal lepší tvář! Hvězda se zastala fanouška a udělali selfie

Autor: bko

Když Cristiano Ronaldo po prvním utkání na EURO kritizoval fotbalisty Islandu, narostla už tak početná armáda fanoušků, kteří tvrdí, že hvězda Portugalska je arogantní a nafoukaná. Jenže fotbalista Realu Madrid hned v dalším zápase znovu ukázal i svou lepší tvář. A to přesto, že musel mít hodně špatnou náladu!

Ronaldo totiž proti Rakousku nedal penaltu a stal se tak terčem posměšků. Fanoušci mu neodpustili, že se po prvním utkání na EURO pustil do statečných Islanďanů. „Ukázali, že jsou malým týmem,“ řekl o hráčích, které fotbalový svět naopak obdivuje.

Po neproměněné penaltě, kvůli které Portugalsko opět nevyhrálo, si tak musel Ronaldo vyslechnout své. Internet navíc obletěly jeho fotky, na kterých si hvězda vytahuje trenky a ukazuje tak světu své slipy.

Ovšem po utkání Ronaldo předvedl pro změnu gesto, za které se mu dostalo uznání. K Portugalci totiž přiběhl fanoušek a chtěl si s ním udělat selfie. To mu chtěli překazit nastoupení pořadatelé, ale Ronaldo jim ukázal, ať fanouška nechají a poté se s ním ochotně vyfotil. Takového Ronalda mají fotbaloví příznivci určitě radši!