Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Budeš po škole! Hvězdě Chelsea pomůže s řečí sexy modelka

Autor: spo

Nerozumíš? Nehraješ! Jazyková bariéra bývá pro fotbalisty mířící do zahraniční na zkušenou nepřekonatelným úskalím. Juan Cuadrado, lednová posila Chelsea, o tom ví své, účastník MS v Brazílii se proto zařídil po svém.

Nejen v klubech Premier League je zvykem zajistit zahraničním posilám, které nevládnou angličtině, rodilého mluvčího. Pomůže s řečí a výběrem bytu, ukáže město a zázemí, a fotbalista tak má klid na svou profesi.

Kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado, který s národním týmem došel na brazilském šampionátu 2014 do čtvrtfinále, pomocnou ruku Chelsea po přesunu z Fiorentiny v rámci lednového přestupového okna zřejmě potřebovat nebude.

Carla Howe se ráda chlubí svým bujným poprsím
Carla Howe se ráda chlubí svým bujným poprsím

Možná nejen s řečí mu pomůže britská TOP modelka Carla Howe. Jak došlo ke kontaktu krásné brunety a 26letého záložníka, za kterého aktuální lídr tabulky vysázel Fiorentině přes 28 milionů liber?

Instagram. Howe, kterou více než focení pro Playboy proslavily románky s hráči Manchesteru United Lukem Shawem a Patricem Evrou, na něm nabízí své překladatelské služby.

 

A Cuadrada, který dle zástupců Fiorentiny vládne pouze mateřské španělštině, nabídka zaujala. Co na to ale řekne jeho současná přítelkyně a italská modelka Mellisa Botera, zůstává záhadou.