Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trenér Říha chodí za ženou slovenského reprezentanta: Obšutovou poznal v Rusku?!

Autor: top, ps

Chtíči neporučíš! Že by se tento chlapský nešvar dostal pod kůži českého trenéra Miloše Říhy (56), který chodí za ženou slovenského reprezentanta Jaroslava Obšuta? Je dost možné, že ho pronásleduje už pět let! Tedy od doby, kdy se všichni tři potkali v ruské KHL.

Když Říha vedl Spartak Moskva a později Atlant Mytišči, měl v týmu také účastníka olympijských her a dvojnásobného aktéra mistrovství světa Obšuta. Tam se mohl trenér, který převzal Slovan Bratislava, poprvé setkat se ženou svého tehdejšího svěřence.

Teď, když hokejista není doma, jezdí Říha za jeho vnadnou ženou Soňou (mají dvě děti) a obdělává její zahrádku. Naposledy se měl ve Zvolenu ukázat v neděli. Čtenář poslal do Nového Času fotky, na kterých seká trávník, vynáší odpad, zatímco blonďatá panička zalévá květiny. Prostě rodinná idylka...

Obšut připouští, že je jeho manželství v troskách a chýlí se ke konci. „Je to tak. Už takřka dva roky se rozvádíme,“ řekl Novému Času. Zda je důvodem bratislavský kouč, komentovat nechtěl. „Promiňte, ale k panu Říhovi se nebudu vyjadřovat. Můžu říct jen tolik, že s manželkou už delší dobu nežijeme,“ dodal.

Je patrné, že jen těžko kouše skutečnost, že do domku ve vilové čtvrti, který postavil, chodí jeho bývalý trenér! Ten po tréninku před otázkami na vztah s paní Obšutovou prchnul do kabiny, velmi strohá byla i ona.