Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kniha o Švancarovi: Proč neměla exmanželka ráda jeho penis?

Autor: ps

Poznali se jako děti, prožili spolu 16 let, čtyři roky byli manželé. Věděli o sobě všechno, i to špatné. V knize o Petru Švancarovi (38), jeho exmanželka Lucie prozrazuje pikantnosti. Dokonce i to, proč neměla ráda »Švanciho« penis.

Ano, chlouba známého brněnského vtipálka se v knize Mercedes rozebírá. Proč? Švancara si totiž několikrát dělal ze svého přirození legraci. Pojmenoval ho – Maršál! „Penisy? Jsou velikosti XL, M a Švancara…,“ culil se fotbalista.

„Znám Petra, vím jaký je, ale lezlo mi na nervy, když se »o něm« bavil a upozorňoval na »jeho« velikost. Vyšlo to asi v padesáti článcích, tak jsem mu říkala, že to nemá zapotřebí, že už to stejně ví celá republika,“ zmiňuje se Lucie v knize, která jde do prodeje 16. listopadu.

Byly tam nevěry

Petr s Luckou měli vztah jako na houpačce. „Nebyl jsem svatej, byly tam nějaký nevěry,“ přiznává Švancara. „Neuměl to ani zatloukat, vždycky jsem to vycítila. Než přišly děti, tak jsem pátrala, pak už ne,“ mávla rukou Lucie.

Sbalila si kufry

Jak takový vztah mohl dopadnout? „Jednoho dne jsem si sbalila kufry a odešla. Ani rok po tom jsem nevěděla, jestli jsem udělala dobře, ale teď už to vím. Bylo to vysvobození,“ přiznává žena, která s blížícím se koncem také nebyla ­– řečeno po Švancarovsku – svatá.

„Lucka si někoho našla. Nebylo příjemné zjistit, že mi žena zahýbá, ale ani jsem se nedivil. Dnes říkám, že by odešla i s čertem,“ přikyvuje rozvedený Švancara. Ale dodává: „Dodnes jsme kamarádi. Máme dvě krásný děti.“