Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

To byly manévry, Bolt se učí v Londýně na motorce! První jízdy v motoškole

Autor: ps

Je jako utržený ze řetězu! Při párty v olympijském Riu skončil v posteli vdovy po drogovém dealerovi, alkohol tekl proudem i po přeletu do Londýna. A v Anglii, kde momentálně fenomenální sprinter Usain Bolt (30) pobývá, se učí jezdit na motorce! Dali mu před usednutím za řidítka dýchnout?

Byla by to asi nejvtipnější sportovní scénka za poslední dobu, ale v motoškole asi Boltovi před první jízdou dýchnout do balonku nedali. Místo toho překvapený instruktor bez dechu pozoroval, kdo se mu protlačil na hodiny.

Za řidítky nadupané Hondy NC750 musel krotit létajícího Jamajčana, jenž na OH v Brazílii získal tři zlaté medaile (100m, 200m a štafeta 4x100 m). Pak si nechal podepsat fotku a cvakli si selfíčko…

Na dvou kolech se sprinter očividně necítil jako na atletickém oválu, zlatou by za svůj um nedostal. Všechny manévry důkladně promýšlel, pedály ovládal poněkud kostrbatě. Ono zvládnout motorku s dvoumetrovou postavou není žádný med. Usain to nakonec mezi kužely zvládl, ale pohled to byl komický.

Bolt si obléká vestu, aby mohl usednout na motocykl. Instruktor byl vykulený, koho na jízdách má.
Bolt si obléká vestu, aby mohl usednout na motocykl. Instruktor byl vykulený, koho na jízdách má.

Témata:  anglielondýnatletikaboltmotocyklystudiummotoškola