Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Cibulková zdraví z ráje! Opaluje se nahoře bez na ostrově, kde byla Koukalová

Autor: pv

Konečně si po úspěchu na Turnaji mistryň dopřává odpočinek. Tenistka Dominika Cibulková (27) ve středu odletěla s manželem Michalem na dovolenou na Maledivy. Jako místo pro relaxování zvolila luxusní resort na ostrově Velaa, který patří českému miliardářovi Jiřímu Šmejcovi. Týdenní ubytování v tomto ráji stojí až 4 miliony korun!

Takový přepych se jen tak nevidí. Na ostrůvku v Indickém oceánu je 43 soukromých vil s bazénem a pět rezidencí. Nachází se tu i tři restaurace, bar nebo lázně. Nechybí zde ani místa pro sportování a atrakcí je i potápění se v mini ponorce kolem korálového útesu. Naprosté soukromí je pro hosty resortu Velaa zaručeno, a proto sem rády létají celebrity z řad herců, sportovců nebo i světoví státníci. Nedávno tam vyrazila na líbánky i biatlonistka Gabriela Koukalová s novomanželem Petrem Koukalem.

„Pro mě to bude absolutní odpočinek. Neplánuju nic dělat. Jen si trošku zaplavat,“ prozradila před odletem do ráje pátá hráčka žebříčku WTA. „Jediná aktivita, kterou budu dělat je, že se pokusím vyfotit denně alespoň jednu pěknou fotku,“ řekla Cibulková a tak i činí. Svůj Instagram zaplavuje snímky, kde se například chlubí novými plavkami nebo jak odpočívá na růžovém nafukovacím plameňákovi.

Manžel ji dokonce zvěčnil, když se opalovala nahoře bez. A to vše na ostrově, který si na 50 let pronajal český miliardář Jiří Šmejc, jenž s majetkem 11,7 miliardy korun patří k deseti nejbohatším Čechům. Ostrov společně s výstavbou luxusních vilek ho stál několik miliard korun. Proto taky cena za noc se snídaní začíná na částce 33 tisíc korun. Týdenní pobyt ve vile pro deset lidí vyjde až na 4,2 miliony korun. Luxus k nezaplacení.

Jak si užívala na Maledivách biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem? Čtěte ZDE>>>

Dominika a její nové plavky.
Dominika a její nové plavky.