Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řepka otevřeně o svých plánech: Chci trénovat Spartu, půjdu za tím

Autor: pv

Má před sebou velký cíl a věří, že se mu podaří ho uskutečnit. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (43) v otevřené zpovědi přiznal, že chystá návrat do profesionálního fotbalu. Tentokrát ne v roli hráče, ale trenéra. V budoucnu by chtěl vést jím milovanou Spartu.

Fotbal momentálně Tomáš Řepka nehraje ani rekreačně. Místo běhání na trávníku okusil dobrovolně jinou dřinu. „Pracoval jsem u kamaráda na stavbě. Měl jsem z toho hrozně dobrý pocit a odpočinul jsem si i u toho. Byl jsem pak tak příjemně unavený,“ prozradil Řepka pro Top Star magazín.

V životě si prošel několika krizemi, ať už šlo například o konec ve Spartě či problémech v soukromí. „Mockrát mě něco zlomilo. Nedávám to na sobě znát. Jsem takovej papiňák, že se to ve mně postupně nahromadí, a pak to bouchne, když jsem sám. Mám srdce a jsem z masa a kostí. A jsou horší věci, než to, co se mi všechno stalo. Děti mám zdravé a sám jsem zdravý, tak co víc si přát,“ tvrdí bývalý fotbalista, který chce začít o sobě psát už třetí knihu. „Bude to o životě. Určité věci chci uvést na pravou míru,“ řekl Řepka s tím, že spoustu věcí by udělal jinak, ale už to nejde vrátit zpátky.

Rozhodl se tak začít novou kapitolu svého života. „Mám představu, jak chci začít. Hodlám si udělat i trenérskou licenci, abych mohl profesionálně trénovat,“ překvapil fotbalový bouřlivák. Postupně se pak chce propracovat až na post kouče fotbalové Sparty. „Kdybych měl trénovat Spartu, tak to nebude za rok. To bude trvat dýl. Doufám, že se to jednou stane. Umím si to představit. Přeji si to a já za tím půjdu a věřím, že se to povede.“

Tomáš Řepka přiznal, že touží trénovat Spartu
Tomáš Řepka přiznal, že touží trénovat Spartu

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>