Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To jsou naše zadečky! Rozverné fotbalistky se ukázaly hasičům, od šéfa to schytaly

Autor: ija

Fotbalistky nizozemského klubu SVF Cothen se na společném výletě pořádně odvázaly a na místní hasičské stanici stáhly kalhoty a vystavily obnažené zadečky. Reagovaly tak na dvacet let staré výroky slavného krajana Ruuda Gullita o sexy fotbalu, které si vyložily po svém. Prezident klubu teď ale zuří a hvězda klubu se musela omlouvat. 

Rozverné chování hráček vůbec nepotěšilo šéfa klubu. „Každý teď musí vědět, co naše holky vyváděly,“ mračil se šéf klubu Kees Mocking.

„Chápu, byly v dobré náladě a nechaly si udělat nahaté fotky. Tím, že je zveřejnily, ale rozhodně neudělaly klubu dobrou reklamu. Něco takového už se nesmí opakovat,“ hřímal poté, co se pikantní fotky začaly kvapem šířit po internetu. Podle Mockinga je z toho prý většina ostatních hráček klubu „naprosto šokovaná.“

Fotbalistky nizozemského SVF Cothen se na výletě na místní hasičskou zbrojnici dobře bavily a ukázaly víc, než měly
Fotbalistky nizozemského SVF Cothen se na výletě na místní hasičskou zbrojnici dobře bavily a ukázaly víc, než měly

Provinilé fotbalistky to tak dramaticky nevidí. „Zažily jsme báječný večer. Smály jsme se a skvěle se bavily. Ale asi to nebylo úplně moudré. Trochu jsme podcenily sílu sociálních sítí,“ řekla hvězda klubu Anouk Voogdová.

Hvězdný Ruud Gullit poukazoval před dvaceti lety svými slovy o „sexy fotbale“ na týmy, které hrají atraktivní útočný fotbal, na který se dobře dívá. Fanoušci to ale vidí opačně. „Je to rozhodně nejlepší reklama, jakou si mohl náš klub přát,“ shodují se na Facebooku.