Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šampus zn. Miluju Tě! Koukalová už oslavila Valentýna, balil ji i Nor

Autor: ČTK, iSport.cz

Aby mohli oslavit svátek zamilovaných, trochu si ho posunuli. Dvojnásobná medailistka z MS v biatlonu Gabriela Koukalová si přiťukla s manželem Petrem v dějišti šampionátu speciálně vyzdobeným šampaňským už v neděli večer. A v pondělí musela „odhánět“ biatlonového nápadníka.

"V úterý už si nebudu moci ani cucnout, protože mě ve středu čeká další náročný závod, tak si to díky důvtipnému manželovi chytře vynahrazujeme už dnes," napsala vítězka sprintu a bronzová medailistka ze stíhačky na sociálních sítích.

Gabriela Koukalová se na Facebooku pochlubila dárkem od manžela k Valentýnu
Gabriela Koukalová se na Facebooku pochlubila dárkem od manžela k Valentýnu

Na fotce ukázala dvě láhve se zamilovanými vzkazy, které k svátku zamilovaných dostala od manžela Petra . "Jdeme to bouchnout na naši lásku i na zlato a bronz z vydařených závodů, na kterých máte velkou zásluhu," poděkovala za podporu fanoušků.

V pondělí na tiskové konferenci na stadionu pak dostali závodníci otázku, jak úterního Valentýna oslaví. "Všechno co potřebuji, mám zde, Gábinu. To vypadá na perfektního Valentýna," naklonil se Nor Johannes Bö 'zamilovaně' k Češce.

Koukalová obratem zvesela reagovala. "To je nemožné, mám tady manžela. Musíme pár dnů počkat," rozesmála úřadující vítězka SP přítomné. Později dodala, že Bö je obrovský vtipálek, a vyzdvihla atmosféru mezi biatlonisty. "Je krásná a hodně pro mě znamená. Proto jsem ráda, že jsem si vybrala tento sport," řekla.

Tohle štáb mezinárodní unie přehnal: Tajně točili prsa Koukalové! - čtěte ZDE »

Šampionka Koukalová! Takhle převzala zlatou medaili z MS v Hochfilzenu
Video se připravuje ...