Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gólman Mrázek má týden volno, ale…: Spěchal za holkou do špitálu!

Autor: top

Týden bez zápasu, to jsou pro hokejisty v nabité sezoně NHL hotové prázdniny! Většina borců toho času mizí do teplých krajů. To ovšem není případ brankáře Petra Mrázka (25), který spěchal do špitálu za svou láskou.

Po duelu proti New York Islanders chytil v Detroitu první letadlo a vydal se na šestihodinovou cestu do Vailu v Coloradu. Na tamní prestižní klinice leží jeho krásná přítelkyně Sára Olivová (23).

Za normálních okolností by se nejspíš touhle dobou už váleli někde na pláži. Jenže Sára, nadějná beachvolejbalová reprezentantka, je po operaci kolena, které si začátkem února zranila na turnaji na Floridě, kde se svými parťačkami bojovaly i slavné Maki a Kiki.

Sára teď odpočívá v nemocnici v Coloradu.
Sára teď odpočívá v nemocnici v Coloradu.

»Mráza« tak koupil pořádný puget a vyrazil ženu svého života utěšovat. Ladná nožka, odpočívající na speciálním udělátku, ji asi bolí jako čert, ale Petrovo pohlazení a dlouhé přivonění k růžím snad zafungovaly jako vzácná medicína!

„Ať se dáš brzy do pořádku, lásko,“ komentoval Mrázek snímek Sáry na nemocniční posteli. Připojujeme se a přejeme rychlý návrat na písečné kurty!