Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bouřliváka Řepku štvou výkony Sparty: Je to mateřská školka!

Autor: nem

Tenhle bouřlivák by panečku mančaftu Sparty zvednul mandle! Tomáš Řepka (44) včera točil pro O2 TV Sport fotbalovou talk show Tiki-Kaka a rozpovídal se o mizérii Letenských.

„Tam se nemluví, to jsou ryby, tam nikdo nic neřekne. To je vidět, že ta komunikace tam není vůbec a chybí tam někdo, kdo ty děti trošku srovná. Mně přijde, že to je taková mateřská školka,“ našel Řepka jednu z příčin v mrtvolném projevu.

„Teď je to hrozné. Nemají formu a jen oni musejí vědět proč. Hází se to na stopery, ale to nejde. Bránění je na celém mančaftu,“ zastal se následovníků na svém postu.

Chystá se na trenérskou dráhu a říká, že vůbec nerozumí počtu šesti koučů na Letné, kteří se málem nevejdou na lavičku. „Nechápu to. Na podzim tam měl slovo Holoubek a fungovalo to, teď tam do toho každej kecá. Já jsem nikdy nic takovýho nezažil,“ kroutil hlavou mýty opředený sparťan.

Řepka v TIKI-TAKA o Spartě: Chybí mi tam někdo, kdo by to srovnal
Video se připravuje ...

On sám by však i tuhle rozhašenou Spartu coby kouč vzal. „Určitě, ta se neodmítá,“ usmál se »Řepa«. 

V titul rudých ještě věří, i když... „Budou mít hoňku, ale ještě na to mají dvanáct kol. Leká mě Slavia, jde jí to, ale teprve teď s Plzní to bude pro ni zápas pravdy. Plzeň? Viděl jsem ji ve Zlíně a měla tam prohrát. Asi je na nich deka, jenže ono nejde vyhrávat ligu deset let v kuse,“ okomentoval současný stav na špici tabulky Tomáš Řepka.

TIKI-TAKA: Jak spolu vycházeli Řepka a Šmicer v reprezentaci
Video se připravuje ...

Řepka v TIKI-TAKA: Rána do kamery... A teď vám řeknu, co se pak dělo v šatně
Video se připravuje ...