Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Malý Řepka slavil titul Komety! Gulaši vzal na led děti Erbové

Autor: mik

Právě vyhrál vytoužený titul. Objímal se se spoluhráči, řval radostí. Ale jen chvíli poté už Michal Gulaši (30) mával divákům s malým Markusem (5) i Viktorkou (11) v náručí.

A slušelo jim to tak moc, že by nikdo neřekl, že ani jedno dítko vlastně není jeho. Obě ratolesti však zadák Komety s láskou vychovává v Brně s partnerkou Vlaďkou Erbovou (35), bývalou ženou fotbalisty Tomáše Řepky (otec Markuse) a hokejisty Zdeňka Bahenského (otec Veroniky), se kterou tvoří spokojený pár už víc jak rok.

A jak je vidět, Michal si coby »tatínek« vede skvěle. S Markusem se vídá dokonce přímo na ledě a krasobruslařce Viktorii nějakou bruslařskou finesu jistě také poradí. „Kluci z Komety za dětmi občas chodí, právě tak je Michal s Markusem na ledě,“ potvrdila Blesku nedávno modelka a manikérka Erbová.

I proto se děti bez bázně vrhli za Michalem přímo mezi slavící zarostlé brněnské borce. A jak je vidět, pobyt v náručí statného obránce si uprostřed centra dění tuze užívaly.

Gulaši pak sice s hokejovým mančaftem vyrazil oslavit triumf, na který Brno čekalo 51 let, do vyhlášené restaurace Mazaný Anděl, ale už se určitě těšil, až si na titul v klidu ťukne doma s Vlaďkou, Markusem a Veronikou.

Po ledě se projel také s Řepkovým synem Markusem.
Po ledě se projel také s Řepkovým synem Markusem.