Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Slováci zuří! Na MS v hokeji vybouchli a ještě je obviňují z bizarního prohřešku

Autor: pv

Nejhorší umístění v samostatné historii Slovenska na mistrovství světa v hokeji a ještě dostali hráči nálož od pořadatelů šampionátu. Podle organizátorů z Kolína nad Rýnem může za špatný led jeden z reprezentantů Slovenska. Už vůbec neuvěříte, jak to měl způsobit!

V Lanxess aréně, kde hrála základní skupinu A i slovenská reprezentace docházelo ke zvláštním nepříjemnostem. V úvodním zápase Slováku s Italy jim pořadatelé zahráli slovinskou hymnu. Následně se zase potýkali se špatnou kvalitou ledu.

Slovenští hokejisté nebudou na letošní MS rádi vzpomínat
Slovenští hokejisté nebudou na letošní MS rádi vzpomínat

Podle organizátorů za to mohl jeden ze slovenských reprezentantů. „Jeden z hokejistů použil tělový olej a ten způsobil problémy s ledem. V tom byla ta chyba, ale nikoho neobviňujeme,“ tvrdí prezident organizačního výboru MS 2017 Franz Reindl.

Slováci se kvůli tomu cítí dotčení. „Vůbec nevíme, o jakou látku mělo jít. Ani nevíme, jestli za to může opravdu hráč. Jak si máme vysvětlit, že se to nestávalo v přípravě v Dánsku, Norsku nebo v Bratislavě? Nejdříve Němci říkali, že za špatný led může divačka, která hodila něco na plochu a teď tvrdí tohle,“ říká pro slovenský deník Nový Čas mluvčí reprezentace Luboš Schwarzbacher.