Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hokejista od Absolonové a Rosolová se pochlubili: Maturita po třicítce!

Autor: ija, ps

Mají to konečně za sebou! I když museli čekat, až se jejich věk přehoupne přes třicet let, dočkali se. Atletka Denisa Rosolová (30) i hokejista Tomáš Horna (36) odmaturovali. Pochlubili se tím, že konečně se stali dospělými!

Česká atletka Denisa Rosolová vyhnala strašáka ze skříně. Ve třiceti letech úspěšně splnila maturitní zkoušku!

„Když mi bylo osmnáct, myslela jsem si, že znám všechnu moudrost světa a měla vše na háku. Těsně před maturitou jsem odešla ze školy. Na co by mi taky byla, když se budu živit atletikou?“ prozradila o svém mladickém smýšlení halová mistryně Evropy z roku 2011.

„Jenže co si budeme povídat, na dráze nebudu už moc dlouho. Co pak? Styděla jsem se, že maturuji takhle pozdě, takže použiji název výborného filmu Lepší pozdě nežli později,“ vzkázala světu Rosolová.

Hokejista Tomáš Horna v 36 letech složil maturitní zkoušku.
Hokejista Tomáš Horna v 36 letech složil maturitní zkoušku.

A není sama, kdo ze známých osobností složil zkoušku z dospělosti. „To byly nervy! Uffff!" ulevila si Absolonová na svém facebookovém profilu, když se rozhodla svým fanouškům popsat strasti svého partnera v jeho studentském úsilí.

„V posledních dnech jsem vám psala, že jsme s Tádou tady a támhle a vždycky bez Tomáše. My jsme totiž tatínkovi dávali prostor, aby se mohl dobře připravit na maturitní zkoušku,“ začala.

„A proč vám to píšu? Protože nikdy není na nic pozdě. Moje mamka se vdávala v 58 letech a je šťastná. Já porodila Tadeáše v 39 letech a můj kluk odmaturoval v 36 letech,“ vypočítala populární zpěvačka, které se teď na sociální síti scházejí gratulace jedna za druhou.