Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drsná slova sestry fotbalisty Bystroně (†34): Na život si sáhl už před 2 lety!

Autor: kon, kru

Když se minulý týden v pátek oběsil ve Švýcarsku, nebylo to poprvé, co si fotbalista David Bystroň (†34) sáhl na život. O sebevraždu už se neúspěšně pokusil v roce 2015!

Jak Blesk už informoval, někdejší zadák Baníku Ostrava a Plzně spadl po dopingové aféře v roce 2011 do mnohamilionových dluhů. V roce 2013 na něho byla uvalena exekuce. Složitě se rozváděl s manželkou Kamilou (30). A do toho musel před dvěma lety kvůli opakovaným problémům s kolenem vzdát kariéru, kterou se pokoušel znovu nastartovat v druholigové Olomouci.

Vyjádření expřítelkyně a sestry o smrti Davida Bystroně
Video se připravuje ...

„Bral to hodně špatně,“ řekla Blesku jeho tehdejší přítelkyně Barbora (25), která má ze vztahu s Bystroněm syna Dominika (2). „Byl na tom fakt zle. Asi každého chlapa významně zasáhne, když nemůže vydělávat peníze a má se o něj starat ženská,“ vzpomíná pohledná blondýnka. „Přesto se nějak snažil ty dluhy platit. Když měl, tak zaplatil. Nebo jsem něco platila já.“

Zoufalá situace nakonec dohnala ligového šampiona z roku 2011 až k zoufalému činu. „Ano, je pravda, že se tehdy pokusil o sebevraždu,“ potvrzuje zprávy Bystroňova starší sestra Lucie (38). „Bylo to po tom jeho druhém zranění s kolenem. Možná to byl nějaký chvilkový zkrat. Nezvládl to. Ale pak se dal dohromady a byl už v pohodě.“

V pátek se ukázalo, že se křehká duše hodného kluka s přetrvávajícími problémy nedokázala vypořádat. A druhý pokus vzít si život už Davidovi vyšel. Bohužel.

Barbora a Lucie si jsou velmi blízcí.
Barbora a Lucie si jsou velmi blízcí.

Zemřel David Bystroň, hlavičkář, co vyhrál ligu s Baníkem i Plzní
Video se připravuje ...