Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zamilovaný Hrdlička se vyznal Plíškové: S Kájou navždy!

Autor: mik

Je to jen dva dny zpátky, co se tetováním ve tvaru písmene »M« jako důkazem věčné lásky pochlubila tenistka Karolína Plíšková (25). A pozadu nezůstal ani její vyvolený sporťák Michal Hrdlička (28). Jeho nařachanou figuru zdobí pro změnu písmenko »K«.

Michal všeříkající kérku sice nevystavil tak jasně jako jeho tenisová královna Plíšková na monacké pláži, přesto je zdobné písmenko jasně čitelné. Oba tak svůj vztah »posunuli o krůček výš« a bouřlivé začátky (Hrdličkovy noční párty) jsou jistě dávno zapomenuty.

„Volný den v Monaku,“ připsala světová trojka na Instagram, jak si s Hrdličkou užívala po veleúspěšném French Open, kde dokráčela do semifinále. A konečně se oba také odvážili ukázat, jak moc jeden toho druhého »žere«.

No, a když už je nyní »tichá přísaha« na věčné časy vyzrazena, třeba se v dohledné budoucnosti dočkáme dalšího kroku. Vždyť jak pečlivě se Hrdlička o svou přítelkyni nyní stará jako její manažer, s jakým zápalem by jí vyjednával nové partnerské smlouvy jako její snoubenec...

Michal Hrdlička se stejně jako jeho láska Karolína Plíšková pochlubil tetováním.
Michal Hrdlička se stejně jako jeho láska Karolína Plíšková pochlubil tetováním.