Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zneuctili ho! Jágrův trpký konec na Floridě, je prý pomalý a drahý

Autor: Pavel Krejča

Bez slitování! Vedení Floridy Panthers dalo slavnému Jaromíru Jágrovi (45) jasně najevo, že už o něj nestojí: Jsi drahý a pomalý! U nás končíš!

Takhle natvrdo to ikoně NHL pochopitelně nikdo neřekl. „Bylo poctou pracovat s legendou a mít ji takhle nablízku. Byly to těžké týdny a měsíce rozhodování. Udělali jsme krok, který bolí, ale souvisí s hokejem a obchodem,“ vysvětlil generální manažer Panterů Dale Tallon. Bla, bla, bla…

V překladu: HOKEJEM myslel herní styl, kterým se chce prezentovat nový kouč Bob Boughner (bývalý Jágrův spoluhráč z Pittsburghu). „Vydáváme se jiný směrem. Chceme klást důraz na rychlost,“ nastínil Tallon, čímž mezi řádky české hvězdě řekl, že je pro ně pomalý.

Emotivní vzkaz Jágrovy Veroniky: Opouštíme Floridu, která nám dala jeden druhého - čtěte ZDE »

Veronika Kopřivová a její velice odvážný model
Veronika Kopřivová a její velice odvážný model

A OBCHODEM mínil to, že taky příliš drahý. 128 milionů, které od Floridy dostal za poslední sezonu, se zdálo klubovým bossům moc. Když tak v dubnu poslal Jágrův agent Petr Svoboda prvotní požadavky na novou smlouvu, Tallon nezareagoval žádnou protinabídkou!

„Jágr se pak cítil zneuctěný a začal zvažovat, že se vydá jinou cestou,“ řekl americkým médiím nejmenovaný zdroj.

Kdo se ozve?

Druhý nejproduktivnější hráč historie NHL tak od soboty figuruje na trhu s volnými hráči a čeká, až mu zazvoní telefon a ozve se: „Bereme tě!“ Mezi největší zájemce prý zatím patří Vegas a Montreal.

Jágr zpívá a rapuje! Tohle je hymna pro jeho hokejové Rytíře!
Video se připravuje ...