Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gábina Koukalová zase úřaduje. Neuvěříte, co si provedla s telefonem!

Autor: bko

A je to tu zase… Roztržitost Gabriely Koukalové opět úřadovala. Biatlonová hvězda se na sociální sít „pochlubila“ svým posledním kouskem, kdy si nechala mobil na střeše auta a odjela.

„To mi ten týden zase pěkně začíná,“ usmívala se Gabriela Koukalová na svém facebookovém profilu. „Vkládám sem černobílou, v podstatě smuteční fotografii jako památku na dnešní den blbec! Existuje ještě někdo další, kdo je schopný zapomenout svůj mobil na kapotě auta a odjet?“ ptala se fanoušků biatlonistka.

Šokující slova Koukalové o vztazích trenérů a mladých nadějí: I mně se to stalo! - čtěte ZDE »

Gabriela Koukalová se podělila s fanoušky o příhodu s mobilním telefonem
Gabriela Koukalová se podělila s fanoušky o příhodu s mobilním telefonem

„Telefon to naštěstí přežil a funguje, ale i tak mě to nutí k zamýšlení se. Utěšíte mě prosím nějak?“ vyzvala Gábina své virtuální přátele. A dočkala se spousty slov útěchy i příběhů, jak si kdo podobným způsobem svůj telefon zničil…

Na druhý den se pak Koukalová k úsměvné příhodě ještě jednou vrátila, když se svěřila, že zhlédla italský film Naprostí cizinci, který se celý točí právě kolem mobilních telefonů, lidské komunikaci, soukromí a tajemstvích…

„Můžu Vám říct, že to tedy byl vážně nářez. Říkám si, jestli by lidem nebylo bez mobilů líp... Taky vzpomínáte na dobu, kdy jsme si volali na pevnou a používali telefonní budky?“ podotkla Gabča.

V ložnici s Koukalovou! Biatlonová kráska odhalila své soukromí
Video se připravuje ...