Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Za Rogerem nesmíš! Tak Mirka nakopla Federerova trenéra do… a šla za ním

Autor: ps

Zahrávat si se ženou tenisové hvězdy Rogera Federera (35) se nevyplácí! Manželka Mirka totiž nemá problém vypořádat se třeba i s jeho trenérem, který si nepřál, aby je následovala do domu. Tak ho nakopla do… a šla dovnitř.

Ve Wimbledonu jde do tuhého, rozbíhá se nejpopulárnější turnaj roku a atmosféra je vyhrocená. I v týmu osmnáctinásobného vítěze grandslamu!

Dokazuje to situace z Londýna, kdy skupinka kolem Federera přijela do pronajatého domu, vystoupila z aut a namířila si to rovnou dovnitř. Mezi přítomnými byla také Rogerova manželka, ale trenér ji z neznámých důvodů nechtěl pustit dovnitř.

Nejdřív jí to naznačil hned na chodníku, kde si k ní stoupnul a naznačoval, že nechce, aby se k ostatním připojila. Mirka ho obešla, tak ji chytil za ruku, ale to neměl dělat! Federerova žena, která mu porodila čtyři děti, nakopla trenéra přímo mezi nohy a zaplula do dveří. Kouč se nestačil divit, jen valil oči.

Stejnou bojovnost má v krvi také švýcarský fenomén, jenž bude ve Wimbledonu útočit na osmý Londýnský triumf. Ukáže stejnou kuráž, jako jeho odvážná manželka a nakope všem soupeřům koule?

GALERIE: podívejte se, jak Mirka Federerová nakopla trenéra svého manžela

Trenér vysvětluje Mirce, že do domu nepůjde.
Trenér vysvětluje Mirce, že do domu nepůjde.