Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chytal za Slavii, chodí s Kerekes, tetoval i penisy: Teď má vlastní vibrátory!

Autor: sjs

Umí se ženám dostat pod kůži. Bývalý hokejový brankář Slavie Lukáš Musil se proslavil jako umělecký tatér a malíř, který si nechává říkat Musa. Rád šokuje a v minulosti dokonce i dvakrát tetoval penis. Nyní má vlastní edici vibrátorů!

Zakladatelka značky intimních pomůcek pro ženy Whoop.de.doo Anna Marešová přizvala na spolupráci výtvarníka Lukáše Musila. Každý vibrátor bude mít na sobě jednu z kreseb, které Musa vytvořil právě pro tuto edici.

Sada vibrátorů od Musila
Sada vibrátorů od Musila

„Byla to zvědavost. Příležitost, pokusit se uspokojit nejen vizuálně byla výjimečná a neopakovatelná. Uspokojování a vyvolávání reakcí je jednou z nedílných součástí mé tvorby a ve spojení s Aničkou, respektive s jejími vibrátory, dostává vše další rozměr. Mám z toho radost,“ prozradil někdejší brankář Slavie, který tvoří pár s výraznou herečkou Vicou Kerekes .

V rámci MUSA edition je zatím vyrobeno 25 kusů vibrátorů. Každý je originál s číslovaným certifikátem. Kolik bude limitovaná edice čítat kusů, Anna Marešová zatím neprozradila. Cena za sexuální pomůcku je 9 900 korun.