Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jágr promluvil: Hraje lépe jako zamilovaný, nebo nezadaný? A co děti?

Autor: pv

Je mu už pětačtyřicet let, přesto stále válí v nejprestižnější hokejové soutěži světa NHL. Útočník Jaromír Jágr se rozpovídal o tom, jak se udržuje v kondici a zamyslel se nad tím, jak jeho výkony ovlivňuje zamilovanost.

Stále se cítí ve formě. „Sílu jsem neztratil. Zvedám stejné váhy jako dřív. Vypozoroval jsem, že mé tělo funguje stejně jako ve dvaceti. Ale nesmím mít mezi tréninky větší pauzu než tři dny, a to i v průběhu dovolené. Potřebuji tělo udržovat pořád v určité provozní teplotě,“ řekl Jágr v rozhovoru pro květnové číslo časopisu ForMen.

Dokonce i poodhalil, že začal tíhnout k bojovému sportu. „V létě jsem chodil na kickbox. Jezdil jsem i na koloběžce z domova až na stadion, takže vlastně přesně přes půl Kladna. Rozhodně jsem tu ale nebyl jediný koloběžkář. Moje okolí bylo sice nejdřív trochu překvapeno, ale rychle si na to zvyklo,“ smál se druhý nejproduktivnější hráč historie NHL.

Zamyslel se i nad tím, jestli na jeho výkony působí to, když je zamilovaný nebo naopak zrovna bez partnerky.

„Myslím, že na tebe spíš působí, jak jsi sám vnitřně spokojený a jak dokážeš zvládat ta období, kdy jsi nezadaný nebo zadaný. Všechny etapy života si musíš umět užít. A dívat se na ně pozitivně,“ tvrdí Jágr a znovu navíc zopakoval, že děti chce mít až po skončení kariéry.

Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou už nafotil i reklamu
Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou už nafotil i reklamu