Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

FOTO: Půvab v akci! Sexy Vonnová po těžkém zranění kolena dře v posilovně

Autor: pan

V únoru se nad kariérou lyžařské královny Lindsey Vonnové zatáhla černá mračna. Při závodě Světového poháru super-G 5. února ve Schladmingu si po těžkém pádu přetrhala vazy v pravém koleni a zlomila hlavici holenní kosti. To už je však minulost. Suverénní Američanka tvrdě dře v  posilovně a nutno přiznat, že i tady jí to moc sluší.

Pravé koleno královny bílých svahů podporuje speciální ortéza, s kterou je Vonnová schopná vykonávat i náročnější cvičení na svaly na zraněné pravé noze.

"Rehabilitace probíhá výborně, jsem schopná i náročnějších cviků. Miluju ten pocit, když zase na sobě můžu tvrdě pracovat," píše na sociálních sítích čtyřnásobná držitelka velkých křišťálových glóbů.

K rychlému návratu na svahy jistě Vonnové pomáhá i zatím téměř idylický vztah s golfovou legendou Tigerem Woodsem. I král zelených greenů si však nemůže stěžovat. Důkazem budiž jeho nedávný návrat na trůn nejlepšího golfisty planety.

Vztah ostře sledovaného páru tak zatím zjevně prospívá oběma sportovním ikonám. Osmaadvacetiletá Vonnová by se ráda vrátila k závodům už v listopadu, hlavním cílem půvabné lyžařky však zůstávají olympijské hry v Soči, kde bude opět patřit k hlavním kandidátkám na zlato.

Má k tomu také všechny předpoklady, včetně nezdolné vůle. "Tvrdě trénuji, chci být pořád lepší," potvrzuje Lindsey.



Sjezdařka Lindsey Vonnová přiznala na facebookovém profilu, že její přátelství s golfistou Tigerem Woodsem přerostlo v lásku. Vonnová přiznala, že je šťastná
Sjezdařka Lindsey Vonnová přiznala na facebookovém profilu, že její přátelství s golfistou Tigerem Woodsem přerostlo v lásku. Vonnová přiznala, že je šťastná