Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rozvod Vaidišové a Štěpánka: Jak si dělí majetek? Každý svoje miliony!

Autor: as

Láska jim sice vyhořela a tenisoví manželé Radek Štěpánek (34) s Nicole Vaidišovou (24) se rozvádějí, ale majetek si bez emocí rozdělili už předem. Prý to nebyl žádný problém! A to navzdory tomu, že rentiérka Vaidišová, která na raketu nesáhla už 3 roky, vydělala o 120 milionů víc než Štěpánek za celou svou dlouhou keriéru.

Nemají důvod si dělat naschvály. »Štěpec« už sice randí s jinou tenistkou, Petrou Kvitovou , ovšem ta není příčinou krachu jeho manželství s Nicole. „Neklapalo to tam hodně dlouho,“ potvrdili Blesku lidé z jejich okolí. „Takový je život, stává se, že to někdy nevyjde,“ napsal Štěpánek v prohlášení.

Bez velkého příjmu

Rozdělení majetku prý mají vyřešené. „Ano, jsou dohodnuti na veškerém vypořádání,“ potvrdil mluvčí daviscupového týmu Karel Tejkal. Výhodou je, že během manželství jejich konta moc nenabobtnala.

Často zraněný Radek na turnajích žádné převratné peníze nepobíral, většinu z turnajových odměn ve výši 180 milionů Kč hrubého nastřádal ještě před svatbou.

Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek v Karlových Varech na mezinárodním filmovém festivalu. Tehdy jim to ještě klapalo.
Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek v Karlových Varech na mezinárodním filmovém festivalu. Tehdy jim to ještě klapalo.

Supersmlouva

A rentiérka Nicole nedělala vůbec nic. Na turnajových odměnách během své krátké kariéry vydělala 55 milionů, supersmlouva s oděvní firmou Reebok, jejíž byla globální tváří, jí kdysi ale vynesla 300 000 000 Kč!

Z manželství si tak opticky odnese více, ale vlastně jen to svoje. Pokud ovšem Štěpánkovi vydrží vztah s Kvitovou , po finanční stránce rozhodně neprodělá! Petra už teď na turnajích pobrala 200 milionů, i ona má zajímavé reklamní partnery. A hlavně »rýžovat « bude dál!