Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Vzali vám i autobus?! Fotbalisté Slavie přijeli busem od hokejistů

Autor: pan

Po pondělní rekordní nakládačce od Teplic 0:7 dostali milionovou pokutu, teď to skoro vypadá, že fotbalistům Slavie jejich nadřízení vzali i autobus. Do Brna na zápas se Znojmem totiž červenobílí přijeli s busem od hokejových kolegů.

"Že by se dnes na Srbské hrál hokej? Ale kdepak, tímto autobusem přijela fotbalová Slavia," píše na svém twitterovém účtu znojemský klub.

A není se čemu divit. Hráči z Edenu opravdu přicestovali půjčeným vozem. Nicméně tento krok asi zabral. Sešívaní si alespoň trošičku napravili zničenou reputaci výhrou 1:0, o kterou se postaral brankou v prvním poločase Koreš.


Slávisté tak prozatím odvrátili hrozbu další půlmilionové pokuty, kterou dostanou za každý z následujících navyhraných tří duelu (Včetně Znojma).

Tato hrozba bude nad slávisty viset ještě při zápasech s Chomutovem a Jihlavou. Za každý případný neúspěch  jim hrozila a hrozí půlmilionová darta.

Jednu jistotu teď už tedy slávisté mají. Více než milion platit nebudou. S tím však tým z Edenu určitě spokojen nebude. Jak si povede v následujících zápasech?

Slávista Štěpán Koreš střílí gól do sítě Znojma v utkání Gambrinus ligy
Slávista Štěpán Koreš střílí gól do sítě Znojma v utkání Gambrinus ligy