Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Krásná Norka očarovala fanoušky Arsenalu: Nabízejí mi lístky!

Autor: pta, iSport.cz

Je hezká a nechybí ji odvaha! Lena Mari Evardsen si zvyká v Londýně na popularitu jako nová fotbalová celebrita. Za všechno může kousek mladé Norky ze čtvrtečního utkání Tromsö na Tottenhamu, kde si na chvíli dovolila v hledišti oblékla dres Arsenalu, který je velkým rivalem Spurs.

Snímek, na kterém si usměvavá dívka obléká dres se stal internetovým hitem takřka po celém světa. „Pro mě to byl vtip a najednou se to vyvinulo v něco, nad čím jsem neměla kontrolu,“ přiznala Lena Mari Evardsen, že jí reakce okolí zaskočila.

Na začátek základní skupiny Evropské ligy si Tromsö z Tottenhamu odvezlo jasnou porážku 0:3. Jedna z fanynek ze sektoru hostujících příznivců se však během jednoznačného zápasu rozhodla na stadionu White Hart Lane obléknout dres Arsenalu s jmenovkou jeho největší posily Mesuta Özila.

„Měla jsem ho na sobě jen pět sekund, a pak mě pořadatelé poprosili, abych si ho zase svlékla,“ zasmála se. Ano, na stadionu Tottenhamu skutečně fanoušci nemají dres Arsenalu v oblibě. „Ale já nechtěla nikoho urazit,“ zaculila se.

Chvilková epizoda by zůstala zapomenutá, kdyby ji nezachytil jeden z fotografů. Lena Mari Edvardsen pohltila lavina reakcí doslova ze všech částí světa. „Na Facebooku mě od té doby požádalo o přátelství 500 lidí,“ přiznala sympatická Norka.

„Ale určitě mi přišlo mnohem víc pozitivních reakcí,“ prohlásila v rozhovoru tentokrát už na správném místě – před stadionem Arsenalu před nedělním zápasem se Stoke. „Mnoho mi jich nabídlo lístky na zápas a je opravdu skvělé tady potkávat tolik fanoušků Gunners,“ culila se.

VIDEO | Lana Mari Edvardsen odpovídá před stadionem Arsenalu