Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Co to je za svalnaté strašidlo? Slyší na jméno Džegr!

Autor: lel

FOTO | Nejen v Americe se včera slavil Halloween a do ulic se vyvalily zástupy strašidel, příšer, oživlých mrtvol a jiných bubáků. A v New Jersey byl dokonce spatřen jeden legendární ďábel. S afrem na hlavě a pořádně vypracovanými svaly...

Předvečer Slavnosti všech svatých, to nejsou pouze děti navlečené do kostýmů a masek a koledující o sladkosti u svých sousedů. Užít si Halloween a proměnit se na jeden večer v něco hrůzostrašného umí i dospělí, často přitom vytvoří daleko divočejší modely než malí koledníci. Třeba jako Jaromír Jágr!

"Člověk hned nemusí kupovat masku, někdy stačí jen chytře zaimprovizovat," okomentoval hvězdný hokejista svou halloweenskou parádu na facebooku. Jindy usměvavý útočník New Jersey Devils se v noci stal zamračeným svalnatým strašidlem...

"Černé brýle, trvalá, tričko na tělo a jít si trochu zaposilovat," žertoval legendární český hokejista. Oči na hlavě plné kudrlin zakrývalý brýle ve tvaru hvězd a jeho břicho zdobily až podezřele vypracované svaly.

"Je pravda, že sedy-lehy jsem opakoval vícekrát. Proto mám takový buřtíky." vysvětloval Jágr se smajlíkem, proč se pod těsným trikem najednou rýsuje naposilovaný pekáč.

V tak tajuplný večer, jaký byl včera, se však nabízí ještě jinačí vysvětlení. Ne pořádná porce v posilovně, ani vtipný halloweenský kostým... za proměnu Jaromíra Jágra může magie ďáblů z New Jersey!

Ďábel z New Jersey skutečně existuje! Alespoň na jeden večer se jím stal Jaromír Jágr...
Ďábel z New Jersey skutečně existuje! Alespoň na jeden večer se jím stal Jaromír Jágr...