Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Jágr omládl (nejmíň!) o deset let. Podívejte, jak mu sluší nový účes

Autor: lel

FOTO | Kudrliny jako z devadesátých let, jen legendární deka vzadu chybí. Fotka z minulého století? Kdepak, touhle proměnou překvapil své fanoušky hokejový bůh Jaromír Jágr v pondělí ráno! Nejslavnější český hokejista se na svých facebookových stránkách pochlubil fotkou s českou legií z New Jersey, ale nejvíc zaujal (staro)novým sestřihem.

Marek Židlický, Jaromír Jágr, Patrik Eliáš a Rostislav Olesz. "Čtyři mušketýři z Devils mluvící česky společně na večeři," okomentoval fotku pro svou Hokejovou rodinu na facebooku hvězdný útočník. Ale zdaleka nejzajímavějším mušketýrem byl sám Jágr. Zvolil nový účes a vrátil čas o hodně let dozadu!

Marek Židlický, Jaromír Jágr, Patrik Eliáš a Rostislav Olesz. Čtyři čeští mušketýři ve službách New Jersey DevilsFoto Facebook Jaromíra Jágra a jeho Hokejové rodiny

Tohle má být jednačtyřicetiletý hokejista? "Kurník, ale ten Jarda má za sebou plastiku, ne? Vždyť ten objektiv ho zachytil ve vzhledu jako před deseti lety!" okomentoval Jágrův nový sestřih na facebooku Martin Motyka.

"Jarda tam vypadá na dvacet," šla ještě dál členka Hokejové rodiny Marcela Martynková. Skutečně, zkušený borec ani trochu nepřipomínal zarostlého veterána z minulých měsíců. Před blížící se sezonou to je skvělá zpráva.

"Držte nám palce! Třetího října to pro nás začíná," vzkázal fanouškům Jágr. Shodou okolností Devils odstartují sezonu v Pittsburghu. Tam, kde slavné číslo 68 začalo svou zámořskou kariéru.

Úsměv na tváři, vlasy jako dřív, návrat do Pittsburghu... NHL se musí třást strachy, chystá se na ně Jágr jako zamlada!


Marek Židlický, Jaromír Jágr, Patrik Eliáš a Rostislav Olesz. Čtyři čeští mušketýři ve službách New Jersey Devils
Marek Židlický, Jaromír Jágr, Patrik Eliáš a Rostislav Olesz. Čtyři čeští mušketýři ve službách New Jersey Devils