31. října 2013 • 15:35

Jágr chystá knížku. Bude poslední. A snad i nejlepší, hlásí legenda

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste fascinovaní příběhem nejslavnějšího českého sportovce? Udivuje vás, jakou si i ve 41 letech udržuje výkonnost? Hltáte jeho pohotové fórky a neotřelé pohledy nejen na hokej? Obdivujete, co všechno udělal pro Česko? Pak se můžete těšit na jeho další autobiografii! „Věřím, že tahle bude nejlepší,“ říká Jaromír Jágr. Hokejový mág to, že chystá pokračování svých „pamětí“, prozradil v pravidelné čtvrteční rubrice, v níž v deníku Sport odpovídá na otázky čtenářů.



„Bude to spíš o mém životě, o tom, jak jsem se změnil. A celkově o věcech, o kterých si myslím, že budou lidi hodně zajímat. Věřím, že se mají na co těšit,“ láká nejproduktivnější Evropan v historii NHL svoje příznivce.

Je známý maximalista. A když už se do něčeho pustí, tak chce, aby z toho vzešlo to skutečně nejlepší. Což je i tento případ.

„Bude to moje poslední knížka. Ale věřím, že i nejlepší,“ tvrdil Jágr v jedné ze svých odpovědí. Na to, jestli Jágr chystá další díl vyprávění nejen o své dechberoucí kariéře, se v „dotazovně“ ptalo více čtenářů. Je vidět, že fascinující životní příběh jednoho z nejúspěšnějších sportovců v československé historii je mimořádně zajímá.

Jágr v jedné z odpovědí zabrousil i do mládí. Čtenáře zajímalo, jak je možné, že jeho tělo zvládá tak neskutečné zatížení.

Jaromír Jágr ve svém premiérovém zápase v NHL za New Jersey Devils
Jaromír Jágr ve svém premiérovém zápase v NHL za New Jersey Devils

„To je z jediného důvodu – že je na to zvyklé odmalička. Ne nadarmo se přeci říká: Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš...“ připomíná nejen to, jak v mládí dřel na ledě, ale i na rodinném statku.

„Když máš třeba čtyři hodiny v kuse hrabat, to máš pak zápěstí a předloktí jako Pepek námořník i bez toho, abys jedl špenát... To je fakt hrůza. Co si vybavuju, tak hrabání trávy bylo nejhorší,“ vzpomíná hvězda New Jersey Devils.

Kompletní Jágrovy odpovědi najdete v dnešním vydání deníku Sport

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud