Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Ester uletěla Berdychovi z Londýna. Víme proč!

Autor: as

Není jen tak obyčejnou tenisovou fanynkou! Ester Sátorová (21) stíhá mačkat palce svému příteli Tomáši Berdychovi (28) na Turnaji mistrů i být včas na smluvených módních přehlídkách.

Úvodní porážku s Wawrinkou protrpěla v hledišti londýnské O2 areny, u Tomíkova vítězství s Ferrerem ale Ester chyběla. „Mám domluvených několik zakázek, takže v Londýně skoro nejsem,“ prozradila Ester MF Dnes.

Musela letět do Madridu na přehlídku Women‘s Secret, kde se blýskla i hodně vyzývavým outfitem. Po jejím skončení pak před televizí horlivě fandila svému miláčkovi.

Tomáš Berdych zářil na večírku před začátkem Turnaje mistrů po boku svojí přítelkyně Ester Sátorové
Tomáš Berdych zářil na večírku před začátkem Turnaje mistrů po boku svojí přítelkyně Ester Sátorové

„Zápasy prožívám hodně, což je kombinací dvou věcí: že jsem tenis hrála a dobře vím, o co jde, a že na kurtu je někdo, koho miluju. To jsou pak nervy k nevydržení,“ usmála se. Na případném finále ale v pondělí v Londýně chybět nebude!

Tomáš mě vše ve svých rukou. Po cenné výhře nad Ferrerem mu stačí k postupu do semifinále Turnaje mistrů porazit světovou jedničku Nadala (online 21:00). S ním ovšem prohrál 15x v řadě a uhrál jen dva sety...

Ale pozor, mezi elitní čtyřku ho může posunout i prohra! Stačí totiž, když v odpoledním zápase prohraje Wawrinka s Ferrerem.