Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější pár: Vondráčková a Plekanec září štěstím. Syn Matyáš už řádí na ledě

Autor: pan

Byl to slavnostní večer se vším všudy. Krásné ženy v elegantních robách zavěšeny do svých partnerů, kteří si přišli do luxusního Grandhotelu Pupp v Karlových Varech užít vyhlášení Zlaté hokejky o nejlepšího hráče uplynulé sezony.

A tentokrát ani tolik nevadilo, že její hlavní protagonista Jaromír Jágr, který si cennou trofej symbolicky odnesl už pojedenácté, na sobotním večeru chyběl. Českou hokejovou legendu vystřídala další osobnost v podobě osmatřicetinásobného Zlatého Slavíka Karla Gotta.

Objetí od Lucie Vondráčkové pro Tomáše PlekanceFoto Daniel Černovský (Blesk)

Jaromír Jágr poděkoval divákům za cenu alespoň na dálku. "Nejdříve bych rád poděkoval všem, kdo pro mě hlasovali. Je vidět, že hokeji rozumí, (s úsměvem) dále hráčům a trenérům z národního mužstva. Spoluhráčům a trenérům z New Jersey Devils, majitelům a generálnímu manažerovi za důvěru a příležitost hrát za tento klub," vzkázal Jágr prostřednictvím prohlášení divákům televizního přenosu.

Pěvecká legenda Karel Gott tak bavil svými písněmi například druhého v celkovém pořadí Tomáše Plekance a jeho půvabnou a neméně slavnou manželku Lucii Vondráčkovou, své protějšky však přivedli i třetí v anketě útočník Bostonu David Krejčí či řízný obránce Tampy Bay Radko Gudas.

Nejkrásnější pár: Vondráčková a Plekanec


Zatímco anketu ovládla nezničitelná "osmašedesátka", na galavečeru to co do elegance a půvabu vyhrál Tomáš Plekanec se svoji manželkou a zpěvačku Lucií Vondráčkovou. Nutno říct, že slavným manželům to slušelo a ladilo v každém detailu.

Na všechny přítomné udělala dojem i momentka jednatřicetiletého forvarda s dvouapůletým synem Matyášem na ledě. V ten moment bylo o neoficiálním vítězi, alespoň pokud jde o sympatie, jasno.

Ale to zdaleka nebylo vše. Se svojí půvabnou přítelkyní vyrazil do společnosti největší příslib českého hokeje Tomáše Hertl, krásnou manželku ukázal hostům i brankář Alexander Salák. A jaká by to byla show, kdyby na ní chyběl režisér Jakub Kohák.

Slavnostní večer ozdobila svou přítomností i vdova po legendárním trenérovi národního týmu Ivanu Hlinkovi Liběna Hlinková, která předala cenu Nejlepšímu juniorovi sezony Jakubu Vránovi.

Sladká pusa od Vondráčkové pro manžela Tomáše Plekance
Sladká pusa od Vondráčkové pro manžela Tomáše Plekance

Druhý Plekanec o Zlaté hokejce: Vážím si vůbec toho, že jsem v desítce
Video se připravuje ...

Krejčí: Se svobodou se rozloučím tenisem a pivem
Video se připravuje ...