Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Fotbalové hvězdy na plátně? Tady jsou herci pro roli Ronalda či Pirla

Autor: pan
  • Dokonalá podoba Dave Franca s Cristiana Ronalda

    Už vás někdy napadlo, jaké by to bylo, kdyby se ve slavném Hollywoodu zrodil film o fotbalových hvězdách, které se v současné době prohánějí či proháněly po brazilských trávních na mistrovství světa? Kdo ze slavných herců by například zastupoval portugalského kouzelníka Cristiana Ronalda, kdo by si troufl na ikonu Itálie Andrea Pirla či brazilskou hvězdu Davida Luize? Podívejte se na naše kandidáty.

  • Slavní dvojníci fotbalových hvězd

    Kevin Kostner jako Jürgen Klinsmann Kevin Kostner jako Jürgen KlinsmannFoto profimedia.cz

    Představovat legendu amerického i světového filmu Kevina Kostnera by bylo věcí asi zcela zbytečnou. Držitel sedmi Oscarů a představitel řady nezapomenutelných rolí jako by z oka vypadl současnému kouči amerického fotbalového národního týmu Jürgenu Klinsmanovi. Oběma mužům nelze upřít veliké charisma, oba to také ve svém oboru dotáhli na samotný vrchol popularity.

  • Kevin Kostner versus Jürgen Klinsmann

    Javier Bardem jako Andrea PirloFoto profimedia.cz

    Tito muži by se bez větších problémů mohli vydávat za bratry. Španělský herec Javier Bardem a ikona italského národního týmu a Juventusu Turín Andrea Pirlo jsou si až neskutečně podobní. I Bardem se stejně jako jeho protějšek může pyšnit řadou úspěchů, mimo jiné je držitelem Oscara, Zlatého glóbu a celé řady dalších cen. A Pirlo? Moc slavnějších fotbalistů byste v Itálii nenašli.

  • Javier Berdem versus Andrea Pirlo

    Dave Franco jako Cristiano RonaldoFoto profimedia.cz

    Troufnout si zahrát možná nejlepšího fotbalistu planety Cristiana Rolanda by mohl mít americký herec Dave Franco. Devětadvacetiletý elegán začal svoji hereckou kariéru ve filmu Sedmé nebe, představil se i ve filmové adaptaci Jump Street 21. O Ronaldovi snad ani není třeba mluvit. Hvězda Realu Madrid se právem pasuje mezi největší ikony fotbalu nejen současnosti, ale celé jeho historie.

  • Dave Franco versus Cristiano Ronaldo

    Redffo jako David LuizFoto profimedia.cz

    Tihle kudrnáči prostě nemají chybu. Raper, zpěvák, tanečník, skladatel i producent v jedné osobě Redfoo je proslulý nejen svou vizáží, ale i nespornými uměleckými kvalitami. Stejně je na tom obránce národního týmu Brazílie David Luiz, který se po zásluze vypracoval do pozice jednoho z nejlepších beků světa. Na probíhajícím mistrovství světa to konečně jasně potvrzuje.

  • Fedfoo versus David Luiz

    Idris Elba jako Kolo ToureFoto profimedia.cz

    Idris Akuna Elba je britský herec, producent, zpěvák i rapper. Narodil se ghanské matce a sierroleonskému otci a jeho dětství bylo více než bouřlivé. Pracoval jako dělník, životem se protloukal, jak se dalo. Lehké to neměla ani současná opora Liverpoolu a Pobřeží slonoviny Kolo Toure, i on se však přes složitý start dostal mezi hvězdy ve svém oboru.

  • Idris Elba versus Kolo Toure

    Jay Hernandez jako Javier HernandezFoto profimedia.cz

    Možná si ho nejvíce budete pamatovat z úspěšného filmu Okrsek 49, kde si zahrál po boku Johna Travolty. Jay Hernandez se poprvé na televizních obrazovkách objevil v sitkomu Dobrá trefa, zahrál si i ve filmu Odhalený a Žít život. Jeho "dvojče" Javier Hernandez se pro změnu prosadil na zelených pažitech, zahrál si i za Mexiko na probíhajícím mistrovství světa, jinak je hráčem Manchesteru United.

  • Jay Hernandez versus Javier Hernandez

    Andrew Garfied jako Thomas MüllerFoto profimedia.cz

     Třicetiletý Andrew Garfield vlastní britský i americký pas a dvojího občanství s chutí využívá. Své herecké kvality ukazuje nejen na divadelních prknech, ale i ve filmu a radiu. Zahrál si například ve filmech Hrdinové a zbabělci a Ten kluk, za tuto roli získal cenu BAFTA v kategorii nejlepší herec v hlavní roli. Thomas Müller pro změnu řádí v dresu národního týmu Německa i Bayernu Mnichov. Jeho střelecké kvality poznávají soupeři na probíhajícím mistrovství světa v Brazílii.

  • Andrew Garfield versus Thomas Müller

     

    Jason Statham jako Arjen RobbenFoto profimedia.cz

    Kurýr, Crank, Loupež po Italsku, Postradatelní. Tam všude ukázal divákům své herecké kvality šestačtyřicetiletý britský herec Jason Statham. A nejen hereckými kvalitami Statham proslul. Své sportovní vlohy ukázal jako závodní skokan do vody, když byl členem britského družstva na olympijských hrách. Arjen Robben je pro změnu jednou z největších hvězd světového fotbalu a opora národního týmu Nizozemska. Na klubové úrovni hájí barvy německého Bayernu Mnichov.

  • Jason Statham versus Arjen Robben

    Zachary Quinto jako Cesc FábregasFoto profimedia.cz

    Sedmatřicetiletý rodák z Pittsburghu Zachary Quinto se nejvíce proslavil v seriálu 24 hodin, kdy si zahrál počítačového experta. Objevil se i va dalších jako Kriminálka Las Vegas, Čarodějky nebo Odpočívej v pokoji. Diváci si ho pamatují i z filmu Star Trek, kdy si zahrál postavu Spocka. Cesc Fábregas patří k hlavním postavám španělského národního týmu, v nadcházející sezoně by si měl zahrát po boku Petra Čecha v londýnské Chelsea.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###