28. ledna 2013 • 12:15

Spusť to chrochtání! Nejšílenější fanoušek byl přítelem vítězky

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | "Spusť to chrochtání!" S tímhle vzkazem na tričku usedl do hlediště ženského finále Australian Open americký rapper Redfoo. To by nebylo zase tak nic zvláštního, pikantnější už ale je, že tenhle extravagantní fanoušek je současně přítelem Viktorie Azarenkové, která je známá svým hlasitým hekáním na kurtu. A první grandslam sezony nakonec vyhrála. Stejně tak ovšem uspěl Redfoo, který s přehledem zvítězil v pomyslné anketě o nejbláznivějšího fanouška turnaje...



Rapper Redfoo si na velký večer své běloruské přítelkyně připravil hned několik variant outfitu. Žluté tričko s nápisem o chrochtání měl zakryté pod bundičkou s leopardím vzorem, spolu s kolegy z kapely Party Rock Crew nasadili i trička skládající nápis Vika, což je Azarenkové přezdívka.

"Je to splněný sen. Dorazil jsem ji podpořit a jsem z toho šťastný," nechal se slyšet po jejím triumfu nad Číňankou Li Na. Když ale přišla řeč na jejich vztah, sama tenistka zčervenala a raper měnil téma. "Hudba jí moc baví, na cesty s sebou bere i klávesy, mimo sezonu by mohla být mojí klavíristkou," usmíval se Redfoo.

Tenhle zvláštní páreček totiž oficiálně svůj vztah ještě nepotvrdil, i když spolu tráví čas už něco přes rok...

Kráska s krásnou trofejí. Victoria Azarenková při focení s trofejí v botanické zahradě
Kráska s krásnou trofejí. Victoria Azarenková při focení s trofejí v botanické zahradě

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud