29. června 2014 • 04:56

Brazilská FRUSTRACE! Útočník Jo nechutně zajel do brankáře Chile

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechybělo moc a mistrovství světa pro brazilské fotbalisty skončilo už po osmifinále. Frustraci domácích z brankáře Chile Claudia Brava si však útočník Jo vyřešil dost nepříjemným zákrokem. V nastaveném čase ho totiž nakopl do ramene.



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 6. • 18:00
Brazílie
Brazílie
1:1
ONLINE
28. června
18:00
Chile
Chile
Góly

Domácí: 18. Jara (vl.), . Neymar

Hosté: 32. A. Sánchez

Sestavy

Domácí: César – Dani Alves, Silva (C), Luiz, Marcelo – Fernandinho (72. Ramires), Gustavo – Hulk, Oscar (107. Willian), Neymar – Fred (64. Jo).

Hosté: Bravo (C) – F. Silva, Medel (109. Rojas), Jara – Isla, Díaz, Vidal (87. Pinilla), Aranguiz, Mena – A. Sánchez, Vargas (57. Gutiérrez).

Náhradníci

Domácí: Jefferson, Victor, Dante, Maxwell, Henrique, Maicon, Paulinho, Ramires, Hernanes, Willian, Bernard, Jo

Hosté: Toselli, Herrera, Albornoz, Rojas, Carmona, Valdivia, Beausejour, Gutiérrez, Fuenzalida, Orellana, Pinilla, Paredes

Karty

Domácí: Hulk, Gustavo, Jo, Dani Alves

Hosté: Mena, F. Silva, Pinilla

Rozhodčí

Howard Webb – Mike Mullarkey, Darren Cann (Anglie).

Stadion

Estádio Mineirao, Belo Horizonte

Tohle nemuselo vůbec dopadnout dobře! Stačilo málo a chilský brankář si mohl z osmifinálového utkání proti Brazílii odnést nepříjemné zranění. Ve třetí minutě prodloužení šel chytat nakopnutý balon ve vápně, ale schytal toho trochu víc, než měl v plánu.

Brazilský útočník Jo chtěl tak moc skórovat, že si neuvědomil, co může způsobit. Do balonu šel tak vehementně, až málem zranil Brava. Toho totiž nakopl až do ramene! Naštěstí vše dopadlo dobře. Bravo totiž ve chvíli střetu držel míč v rukou, a tak kopačka Joa po něm jenom sjela.

Tvrdý náraz sice jihoamerického brankáře otočil kolem své osy a poslal ho tvrdě k zemi, naštěstí se mu nic vážného nestalo. Po chvíli se oklepal a zmařil několik dalších brazilských šancí. Od rozhodčího za svůj zákrok viděl žlutou kartu. "Ten zákrok byl na červenou kartu," hodnotil ho ve studiu TV iSport trenér Verner Lička.

Také díky jeho skvělým zákrokům poslal své mužstvo až do penaltového rozstřelu. Tam však byla úspěšnější domácí Brazílie a Chile se se šampionátem musí rozloučit. Za předvedené výkony si však zaslouží potlesk.

Lička ke sporným momentům: Brazilec Jo měl jít ven, ale Hulkovi měli gól uznat
Video se připravuje ...

 

Speciální příloha iSport.cz k MS ve fotbale 2014 v Brazílii zde »

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud